Set price

Max
No products found... Continue shopping

23.03.2020 Klassik Dressuur-Coaching met Horst Becker in Niederlanden

Na een unieke ontmoeting, nu een uniek gevolg: Horst Becker komt naar Nederland!

Maak ook gebruik van deze kans om te leren van de auteur van “Het atletische paard”.

De training:

Horst Becker werkt met iedere deelnemer individueel tijdens de training. Dit kan onder het zadel, maar naar wens ook een combinatie zijn van grondwerk, dubbele longe en het werk onder het zadel. Of, indien je wilt, een les in vrijheidsdressuur. Alles wordt naar jouw vraag en naar niveau van het paard en de ruiter/amazone ingericht. Alle disciplines en alle niveaus zijn van harte welkom.

Dressuur, springen, western, eventing en/of buitenruiters – voor iedereen is het behoud van het paard toch het belangrijkste? Horst spreekt meerdere talen en kan ook gewoon in het Nederlands lesgeven. De training bestaat in principe uit 5 lessen verdeeld over 3 dagen.

Voor een variatie hierop is ook in te schrijven.

 

De trainer:

De filosofie van Horst is: “Dressuur is zichtbaar gemaakte liefde” en “Goede dressuurtraining is het behoud van je paard”.

De vele jaren ervaring bij Fredy Knie sr. (Circus Knie) en Brigadier Kurt Albrecht (directeur van de Spaanse Hof Rijschool) hebben Horst als ruiter en trainer gevormd. “Soepelheid en kracht leidden tot expressie en impressie”.

Horst geeft cursussen en trainingen rond de thema’s klassieke dressuur, werk aan de dubbele longe en vrijheidsdressuur. Hij is trainer klassieke dressuur, auteur en coach op televisiesets voor film en tv met paarden. Hij geeft lessen en workshops op beurzen en evenementen in heel Europa. Ook is hij organisator van het expertplatform ‘Pferdegerecht’. In samenwerking met Passier & Sohn ontwikkelde hij zijn eigen zadellijn, longeersingel en gymnastiekteugel. Verder werkt hij nauw samen met de firma Maxflex Saddles en heeft hij de Body-Move-Pad ontwikkeld en op de markt gebracht (gericht op ontlasting van druk en bevordering van spieropbouw).

 

Doel van de training en daarna verder werken:

Het is het doel van de training om samen met de eigenaar en bereider van het paard een zinvol en succesvol trainingsplan te ontwikkelen. Hierin ligt de nadruk op de thema’s: spierontwikkeling, takt en losgelatenheid. Al naar gelang het niveau van paard en ruiter zullen verschillende dressuuroefeningen tot en met grand prix niveau de revue passeren. Na de laatste les kan iedere deelnemer de voortgang met Horst bespreken en gezamenlijk een plan maken waaraan thuis verder gewerkt kan worden.

 

We zien uit naar jullie aanmelding!

Dit kan direct via;

Drs. Natasja Helgers-Enter
Organisatiedeskundige en Leer- en Ontwikkelcoach met Paarden
Trainingen, projecten en coaching
REMONTE – P. v. Akenstraat 26 - 5251 BE-Vlijmen -+31 6 10869637 – [email protected]

 

 

Read more Read less
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »